Nieuwsbericht

Stem. Ván, Vóór en Dóór de scholen. Vacature Examenadviescommissie (EAC)

dinsdag 23 april 2024

Stem maakt examenproducten voor de scholen die opleidingen verzorgen in de mobiliteitsbranche. Stem is dan ook ván de scholen en zonder de scholen (i.s.m. het bedrijfsleven) kan Stem geen examenproducten ontwikkelen. 
Vele scholen en bedrijven participeren dan ook in de verschillende gremia van Stem, zoals bijvoorbeeld ontwikkelgroepen, in de vaststellingscommissie (VC), het bestuur van Stem en examenadviescommissie (EAC).

Op dit moment is er een vacature in de examenadviescommissie (EAC)

De examenadviescommissie (EAC) adviseert het bestuur over de toepassing van kwaliteitskaders binnen Stem. Op basis van de adviezen van de EAC neemt het bestuur besluiten. Dit doet de EAC op basis van het vastgestelde Kwaliteitshandboek Examinering.

We zoeken iemand die in staat is onafhankelijk te opereren en de belangen van betrokkenen evenwichtig mee te nemen in oordeel- en besluitvorming en daarbij kennis heeft van de uitgangspunten van beroepsgerichte examinering en van de richtlijnen voor examenontwikkeling van Stem. Iemand die doelgericht is en doortastend beslissingen kan nemen. Voor het volledige functieprofiel, klik hier

Heb je belangstelling voor deelname aan de EAC óf wil je meer informatie over de vacature, dan kan je contact opnemen met de helpdesk van Stem.
Dus, wil je invloed hebben op examinering en vind je het leuk om het bestuur van Stem te adviseren en mede de koers te bepalen, reageer dan naar [email protected].

Want jij bent Stem en Stem is ook van jou!

Bijeenkomsten

16 mei 2024 10:00 tot 11:30

Deelnemersraad

Online, via Teams

3 jun 2024 12:00 tot 13:00

Webinar Paneldiscussie: pilotscholen beantwoorden vragen van scholen over PraktijkbeoordelenFlex (voor-en door scholen)

Online, via Teams

11 jun 2024 09:00 tot 11:00

Examenadviescommissie

Online, via Teams